Voedingsadvies

Voedingsadvies

Wie is er niet bezig met zijn gewicht?

 Vele Nederlanders lijden aan overgewicht en praktisch iedereen is bekend met diëten, afslankpillen en producten waardoor u slanker wordt. Helaas gebeurt het vaak op een ongecontroleerde manier. Crashdiëten worden vaak geforceerd aangegrepen. Gevolg snel afvallen en na enige tijd terug op het zwaardere gewicht of zelfs nog zwaarder.

Mensen proberen af te vallen of aan te komen met een dieet dat totaal niet geschikt is of zelfs geen enkel effect heeft.

Omdat een ongezond leefpatroon naast over- en ondergewicht ook kan leiden tot fysieke en psychische klachten, is het noodzakelijk  om een juiste analyse te kunnen maken van het voedingsprobleem. Een gewichtsconsulente heeft daarom een uitgebreide vakkennis nodig.

In principe kan iedereen die de wil heeft om af te vallen bij mij terecht. Van belang is dat u dit voor u zelf doet en dus een goede motivatie heeft om af te vallen. Een goede motivatie is de sleutel voor succes.

Een gewichtsconsulente is speciaal opgeleid om gezonde mensen met onder- en overgewicht te begeleiden naar een gezond gewicht. 

Tevens kan ik, als gecertificeerd sportvoedingsadviseur, sporters adviseren in sport en voeding, zonder gebruik te maken van shakes, supplementen etc. U kunt meer uit voeding halen dan u denkt.

Waarom komt u bij mij?

– U wilt van uw overgewicht af;

– U wilt aankomen om van uw ondergewicht af te komen (op een gezonde manier);

– U wilt uw gewicht (na het afvallen / aankomen) op peil houden;

– U bent geïnteresseerd in voeding en u wilt weten of uw eetgewoonte gezond is;

– Sport en voeding advies;

– Persoonlijke begeleiding voor uw beweegpatroon.

U kunt bij mij terecht voor  een voedingsadvies waarbij ik u over een langere periode begeleid of voor een eenmalig voedingsadvies.

Tevens ben ik er voor de sporter die voedingsadvies wil om zo zijn prestasties mogelijk te verhogen.

Bij deze adviezen ga ik uit van gewone gezonde voeding.

Naast de voedingsadviezen kunt u bij mij terecht voor diverse schema’s als buikspieroefeningen, loopschema’s etc. Hievoor reken ik een kleine vergoeding in verband met de tijd die ik eraan moet besteden.

Want afvallen is een combinatie van voeding en bewegen.

Neem contact op

Maak een afspraak

Goede voornemens om te werken aan je gezondheid? Geef jezelf een stok achter de deur en laat je coachen door Geralda. Maak vrijblijvend een afspraak voor een nadere kennismaking.

Neptunus 50 Hoogeveen